Frisbeer Cup 09 se blíží

01.02.2009 21:41

Už pouhých 14 dni nás i spoustu diváků čeká od finálových rutin druhého největšího evropského turnaje ve freestyle frisbee, který se odehraje o víkendu 14.-15. února!!!

Turnaj se letos opět uskuteční v prostorách basketbalové haly na ZŠ Petřiny - Jih, v sobotu proběhnou semifinále a především tak zvané "jammy" - což je nejdůležitější náplň každého turnaje. Jedná se o hromadné hraní frisbeečkářů, kdy v různě velkých skupinkách společně předvádí to nejlepší co v nich je!

Jako minuly rok, divácky nejzajímavější bude opět neděle!! V 13 00 začne velká show pro diváky, během které se vedle finalistů soutěže dvojic a trojic představí výkvět české freestylové scény jako je třeba žonglér všeho druhu Vašek Titus, český velmistr v yoyu Vašek Kroutil nebo footbagová leganda Vašek Klouda. Chybět nebude ani malý muž s velkým hlasem (a bundou! :-)), beatboxová první liga - Fany Hájek nebo umělec Jan "Struž" Strup se svou řečnickou show!! Pro diváky budou připraveny zábavné soutěže a celé odpoledne vyvrcholí okolo čtvrté hodiny slavnostním vyhlášením vítězů.

Celý víkend bude k poslechu našlápnutá hudba, kterou bude pouštět DJ Meshi, kdo bude chtít tak si může pochutnat na pivku za lidovku, nebo koupit jakýkoli létací talíř či jiné podobné vybavení pro volny čas. K prodeji budou připravena také trička české freestylové crew.

Pokud by měl někdo zájem vyzkoušet si jak se tenhle sport vlastně dělá, není nic jednoduššího než (především v sobotu) přijít a rovnou se někoho zeptat! - rozhodně to je NEJLEPŠÍ příležitost jak se to všechno naučit a nikdo rozhodně nepřijde zkrátka.

Vstupné je dobrovolné, každá koruna pomůže růstu tohoto zajímavého sportu v Čechách.