Frisbeer Cup 2012 klepe na dveře!

01.02.2012 20:00

 

Další ročník Frisbeer Cupu se bude konat o víkendu 25. – 26. února 2012 a oproti minulému roku se přesune z Atletického areálu Slávie do nové velké tělocvičny Základní školy Petřiny JIH. Stejně jako v loňském roce proběhne soutěž open pairs a coop, tedy disciplíny, kdy dvou nebo tříčlenné týmy předvádějí během 3 – 5 minut co nejlepší sestavu triků. Jako obvykle na turnaj přijedou poměřit síly ti největší mistři freestyle frisbee. Celkem čekáme cca 50 hráčů z celé Evropy, ale i USA.

Nejlépe umístěné české týmy budou zároveň vyhlášeny mistry České republiky ve freestyle frisbee pro rok 2012.

Jako vždy se můžete těšit na pohodovou atmosféru, skvělou show, exhibice freestylových sportů nebo workshopy freestyle frisbee. Pro všechny návštěvníky jsou připraveny soutěže o hromady cen. Čeká na vás studené pivo, teplé párky, kafe, chlebíčky, holky, kluci a všechno, co k našim akcím tradičně patří.

Chcete se naučit házet s létajícím talířem nebo rovnou zkusit efektní triky? Pak jsme tu pro vás. Přijďte na Frisbeer Cup a naši borci vám ukážou, jak na to. K dispozici bude také shop, kde si můžete rovnou koupit freestylové disky s originálním designem a další vychytávky pro freestyle.

Nedělní finále se koná od 13 do 16 hodin. VSTUP je samozřejmě VOLNÝ.

Veškeré další informance najdete na oficiálních stránkách turnaje.

Abyste se naladili na tu správnou frisbee(r) vlnu, pusťte si parádní video z minulého ročníku!