Nový FPA disk na rok 2012 aneb létající Májové

05.04.2012 20:33

Před pár dny byl odhalen nový desing disku FPA pro rok 2012. Po dlouhé době pěknou a vskutku originální grafiku má na svědomí americký old school jammer Dave Bolyard.

Frisbeečko, které bude krom oranžové dostupné dozajista i ve žluté, bílé a možná i modré barvě, můžete získat pouze v americkém e-shopu Wrightlife. Je také součástí tzv. FPA membershipů, tedy oficiálních balíčků od organizace světově zastřešující freestyle frisbee. Jejich zakoupením nejen podpoříte tuto neziskovou organizaci, ale navíc pořídíte dva disky za směšnou cenu. Existují 3 druhy těchto balíků:

Jammers membership je určen pro začínající hráče, které má motivovat zejména svou nízkou cenou. Obsahuje jeden 160g Skystyler disk (oficiální disk na freestyle), jeden menší 125g disk, jeden whizring (pro trénink tzv. brushování) a instruktážní DVD. To vše za směšných 8 $, tedy v přepočtu cca 150 Kč!!!

Competition membership obsahuje oproti předchozímu balíku jen o pár whizringů navíc, nicméně jak již název napovídá, umožňuje soutěžit na tzv. major turnajích, tedy na Mistrovství světa a Mistrovství Evropy. Proto stojí 25 $. I to je však výhodná cena.

Platinum membership, který stojí 100 $ je pak určen hlavně pro podporu FPA a sportu jako takového.

 

Speciální nabídka!

Ačkoli je cena Jammers membershipu hodně lákavá, doprava z USA se prodraží natolik, že se objednání jednoho balíku z USA bohužel vůbec nevyplatí. My pro vás však máme v rámci podpory nových hráčů v ČR speciální nabídku: když si balík objednáte přes nás, dostanete ho za krásných 250 Kč. Chcete-li začít s freestylem a navíc s tímto originálním diskem, napište nám na kontakt@freestylefrisbee.cz.