Nový rok = nový web!

01.01.2015 00:00

S Novým rokem oficiálně spouštíme novou verzi webu www.freestylefrisbee.cz!

 

Vítejte na novém webu České federace freestyle disku, tedy spolku aktivně se věnujícímu freestyle frisbee, jehož hlavním cílem je rozšiřovat povědomí o tomto sportu v České republice. Tomuto cíly by měl sloužit právě i nový web. 

Již nyní zde najdete veškeré informace o freestyle frisbee. Dočtete se o historii sportu ve světě i u nás a dovíte se, jakým způsobem probíhají turnaje, jaká na nich panuje atmosféra nebo jak se umísťují čeští hráči a jak si stojí ve světovém žebříčku.

Hlavní funkci těchto stránek bude plnit sekce "Začni hrát", která, jak již název napovídá, bude usnadňovat začínajícím hráčům pronikání do tohoto nádherného sportu. V první řadě zde najdete článek o tom, jaké vybavení pro hraní freestyle frisbee potřebujete. Důležitá bude sekce Triky, do které hodláme pravidelně umísťovat návody na základní i pokročilejší triky s létajícím talířem. Nejefektivnějším způsobem, jak se freestyle naučit je však osobní koučink od zkušenějších hráčů, proto v dané sekci najdete také informace o tom, kde a kdy obvykle trénujeme. Stačí za námi přijít a my se s radostí podělíme o naše "freestylové know-how". 

Prostřednictvím blogu vám budeme přinášet nejžhavější informace ze světa freestyle frisbee a také nejnovější videa. Starší videa z naší vlastní produkce pak najdete v sekci Galerie, stejně tak jako fotky z turnajů a dalších akcí nebo záznamy z našich mediálních vystoupení.  V neposlední řadě na webu najdete také jednoduchý e-shop, kde je možné za příznivou cenu zakoupit freestylové disky, umělé nehty a další potřebnou výbavu.

Pevně doufáme, že pro vás bude nový web užitečný a najdete na něm přesně to, co hledáte. Pokud ne, rádi uslyšíme návrhy na nový obsah nebo jakékoli jiné vylepšení. Dejte nám vědět třeba na facebooku nebo prostřednictvím sekce kontakty.

Přejeme Vám šťastný Nový rok plný freestylu! 

Tým freestylefrisbee.cz