Slovakia Open 2007 - Autist Cup poprvé

29.07.2007 22:36

V neděli jsme se vrátili z Bratislavy, kde se konal nultý ročník Slovakia open. Nicméně Slováci to nějak vyzewlili a k vidění tam byl jen ostřílenej freestyler a altimejťák a zároveň taky pořadatel turnaje Chorche a pár mladých chalanů, který teprve započínaj svojí freestylovou kariéru. Takže to byl spíš takovej českej turnaj na Slovensku, jelikož my, Češi, sme dorazili v hodně nabitý sestavě - bratři Zahradníčkové, Atry, Laci, Dexter, Pavlajda, Jirka, Mystiq, Kuba Hošek a já.  

Po příjezdu do Blavy a tipickýho bloudění, jsme se ubytovali v Chorcheho bytě přímo v epicentru města a hned sme se vypravili poznat jeho krásy :). Hospodu kde by bylo místo asi pro dvanáct filků jsme hledali celkem dlouho a nakonec sme skončili v baru Baron, nacházejícím se asi tak 40 metrů od bytu. No co si budem povídat, zlili sme se příšerně. Vynikal zejména Honza Dextr Struž a ostatní na tom taky nebyli dobře :). Ráno byl budíček asi kolem osmý, což se většině nelíbilo, ale čekal nás přesun do tělocvičny. Ta se nacházela na proslavený Petržalce, konkrétně v budově školy pro autisty. V tělárně to někdo rozjammoval už od rána, ale většina jalůvek ještě musela dospat. Odpoledne pak proběhl Turboshred, ve kterém obhájil vítězství z domoviny největší mistr Pavel Bazanyk!

Na večer byl plán jasnej - rezervačka v baru Baron to jistila. "Klucíí, dneska nesmíme moc lejt, ať zejtra něco předvedem" hlásil celej den Dexter Struž. Jenže ouha - strhla se hrozná smršť boroviček a tequil. Detaily nemá cenu popisovat, ale skončili sme snad hůř než den předtím :). Ráno zas budíček, návštěva Tesca a tělocvična. Lehkej warm-up a kolem 11 se rozjely co-opy a hned po nich open pairs. Výsledky hledejte pod článkem. Důležitý je, že clock to zas rozdrtil a že jsme zas vydrtili ty Zahradníčkovce :). Po soutěži jsme si ještě stihli udělat prdel z autistů a odburáceli do Práglu.

Slovakian open byla rozhodně pohodová akce, akorát teda těch Slováků mohlo dorazit víc. Tak snad příště.

Tady jsou výsledky:

Turboshred
1 Pavel Baranyk
2 Jakub Hošek
3 Juro "Chorche"Turan
4 Jakub Zahradniček
4 Jakub Koštel
4 Jiri Weiss
7 Lukáš Lacina
8 Jan Zahradnicek
9 Maťo Kalník
10 Jakub Sedlák
11 Jakub Matula
12 Jan Struž 
13 Jozef Vanco

CO-OP 
1 Pavel Baranyk, Jakub Sedlák, Jakub Koštel
2 Jan Zahradniček, Jakub Zahradniček, Lukáš Lacina
3 Jakub Matula, Ján Struž, Jakub Hošek
4 Jozef Vančo, Jiri Weiss, Roman Dubovský
5 Juro Turan, Marek Hroch, Maťo Kalník

PAIRS FINALS 
1 Jan Struž, Pavel Baranyk
2 Jakub Hošek, Jakub Koštel
3 Jan Zahradniček, Jakub Zahradniček 
4 Lukáš Lacina, Jiri Weiss

 

POOL A 
1 Jakub Hošek, Jakub Koštel
2 Jiri Weiss, Lukáš Lacina 
3 Juro Turan, Maťo Kalník 

POOL B 
1 Ján Struž, Pavel Baranyk 
2 Jan Zahradniček, Jakub Zahradniček 
3 Jakub Matula, Jakub Sedlák